Falling down

en stukad stortå? och trött som bara den. Efter en match igår, som vi spelade lika i, 2-2, så känner man sig lite sur så där. De gjorde sitt mål när det var 5 minuter kvar och vi kunde varit så jävla mycket bättre, men det var ingen förlust, så vi får se från den ljusa sidan :)

glidtacklingar hela sommaren? jajjemen, jag Sara fattar inte hur jag ska göra. Kanske inte är rädd för att göra illa mig, men vad fan ska jag göra med det andra benet som jag ska glida på ? ska öva öva öva. Övning ger färdighet, så pappa får väl bli mitt offer i sommar som jag får öva med :)

ska egentligen packa och duscha, men vem orkar ? inte jag. Ska fixa lite med ipoden, ladda mobilen och allt sånt också.
Baah, gillar inte att packa. Kan inte huset på nåt sätt följa med, så behöverman inte tänka på vad man ska packa ? då har man ju allt klart ;)

stekte på stranden med min syster idag, skönt! Båda blev as trötta, men drog ut och körde lite tennis på kvällen iaf med hennes kompis också. Kul kul.

Ikväll, runt ett eller två tiden åker vi till Jämtland. Stannar där runt en vecka. Ska bli skönt att byta miljö och träffa mormor och morfar. Deras stuga ligger där uppe. Så åtta timmar i en bil? haha mumma. Tur att jag har min lilla bebis ipod och mobilen och en kudde, så klarar jag mig ganska långt :) godis också... haha.

så kommer nog inte skriva på sisådär en vecka, men ni får uppdatering när jag kommer hem :) kommer sakna er här hemma, men det är ju faktiskt bara en vecka.

Ta ingen skit.
Pusss




090627

Alin, min käre vän Alin fyller 17 år idag! Grattis till henne.
Tänk, vi hamna i allstar i basketen förut, sen slutade jag. Hatade att få lämna alla vänner där och Alin var en av mina bästa. Sen börjar vi i samma klass, gissa om jag blev glad?
Vi har så sjukt roligt tsm. Hoppas din dag blir great!











Igen, r.i.p king of pop

I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right


R.I.P michael jackson

är det sant? att micheal jackson har gått bort?
känns konstigt, men han har väl haft det jobbigt. Men den här döden kom plötsligt tror jag, men jag vet ingenting.
Han var en jävla bra sångare och dansare, det är jag iaf säker med.
Vila i frid. <3

but I can't let go.

shulululu :)
dagen var himla bra, börja med att jag hämta moppen hos mammas kille. Han har gjort den lite starkare, tack för det (Y)
sen hem, fixa till stranden, sen drog jag och min habibi Edina till farstanäs, mumma! va där från tyå elva till halv fyra, sjjuuukt härligt vare! sen hem, duscha, sen till stan och fika med min fina Milica. Snacka massa skit, satt där någon timme, sen hem. Frida säger att jag ska kommma ut, så är med massa trevligt folk på kvällen. Dagen får 5 av 5 toasters (Y) förutom att nickes moppe fick repor för en viss person vurpa med den, men sånt händer och det ska fixas :)

vi ses, puss


hon är för jävla snygg den där Milica!


en mysig eftermiddag i huvudstaden och allsång



dagen var grymt mysig och Frida är världens bästa fridus, guld värd.

idag blir det nog bara att mysa i solen, antingen med killarna, eller med Sofia och Linda.
puss


what doesn't kill you, makes you stronger.

shopping dag i vår vackra huvudstad. Mina tjejer Linda och Sofia var med, kunde inte bli bättre. Även om jag ska spara mina pengar och varit hemma och stekt satan, så lät det så mysigt och jag kunde inte säga nej till att inte följa med. Äsch, man får väl ångra det sen när man står utan pengar, buhu :(

Köpte iaf en t-shirt, vattenfast mascara, nagellack och hårband. Ska ner på stan imorn och köpa min klänning som jag blivit nästan förälskad i, hihi nej lite för starkt, men jag gillar den starkt. Hoppas den är kvar, jag la undan den igår, men hann inte köpa den idag, otur där.

Nu har jag precis duschat, hade fotbollsträning för en liten stund sen. träningen var helt okej, svettades som bara den, men jag ska fan inte klaga. Jag har väntat å längtat sååå länge på det här värdet, mumma!

ska städa mitt rum nu tror jag, så blir mammsen glad :)
puss


man måste våga göra misstag för att nå till toppen.

lekt med jossan hela dagen, lovely!
först ut och sprang med mamma imorse, helt slut i benen. Sen drog ner till stan och mötte Jossan, käka lunch på nancys, shoppade lite och jag hittade en ur gullig klänning som jag la undan och ska köpas imorgon!
sen drog vi hem till Jossan och lagade mat och myste, mihi. Sen bar det hem och nu sitte rjag här.

tror det blir sthlm imorn med Linda och Sofia. Egentligen vill jag vara hemma och sola, men lät mysigt att dra till sthlm :)
orkar inte skriva mer, ska äta lite jordgubbar och se lite tv.
pussen



jossan är världens finaste.




things doesn't want to go my way.

inte mycket vill gå som jag vill att det ska gå.
man blir bara besviken, om och om igen. Livet går väl upp och ned, men jag blir så trött på allt.

så många kvinnor som jag spelat
men aldrig gjort det bra
måste våga bara vara
med minnet av det barn
som lät livet välja
och våga säga ja.

midsommar och det andra och det tredje

midsommar blev mysigt. Lagade mat hos david med Andreas Elin Milica. Sen sjöng sing star och hade det roligt.
Sen bar det hem till Milica, sov där, sen hela morgonen sjöng vi sing star, meee likee :*

Idag var det att ligga på balkongen och sola och lyssna på musik, sen gick jag med min vän Sofia till tempo, köpte lite naturgodis till mig mihi sen bar det hem till tösen. Såg någon action film, men den va lite obehaglig men lite spännande haha. Nu sitter jag här och ska snart sussa.


can't stop the tears from falling.

Aha, så nu är det regn och kallt, som en höst-dag. Buhu, vill ha som igår, varja dag, hela dagen.
Nu är fotbollsskolan slut. Blandade känslor, det tar ju på krafterna, men det är så sjukt roligt! varje barn är unikt och så gulliga! kommer sakna alla faktiskt.

Jag, Tim Robban hade real madrid med massa ungar. Vi spelade lika alla 3 matcherna, men gick tyvärr inte vidare, men sånt e livet. Vi hade roligt iaf och vårat lag kämpade på jätte bra. I nästan alla matcherna var de i underläge och sen jobbade upp så det blev oavgjort i 3 matcher! sjukt stolt. Jag och Carro dömde finalen, tror det blev 6-2 till Liverpool? haha men ååh, vill ha en vecka till :(

men iaf, hoppas på att det blir nästa år. Vi fick en ros, diplom och godis. Något kort så vi kommer in gratis på skaras sommarland och kolmården eller nåt, men tack för iår then!

ska snart börja städa rummet, sen blir det att fixa mig, sen bär det av till en vän.
Puss


rap das armas

barappappapapapapa osv. Den låten blir man så glad av! efter en hel dag på fotbollsskolan, går jag hem och lägger mig på balkongen och solar med olja på hela kroppen, så somnar jag. En liten stekt sara vaknar sedan upp, trött som bara den och lägger mig på golvet för jag är så trött. Jätte skönt, men ska nog hoppa in och ta en dusch så jag inte behöver gå nedkladdad av oljan, sedan äta sen fotbollsträning.

Imorgon är det sista dagen på fotbollsskolan, blandade känslor. Har varit så roligt den här veckan, men det tar på krafterna. Imorgon blir det att vi blandar alla barnen i olika lag och kör en turnering hela dagen. Jag, Tim och Robban ska ha ett lag tror jag och jag ska vara domare i finalen tror jag med Carro. Dagen ska blin riktigt rolig, precis som alla andra dagar. När allt är slut ska väl alla skriva på varandras ryggar och ha vattenkrig, haha.

men nu ska jag inte sitta här, ha det bäst sötnosar. <3

S.M.T


Kämpa, kämpa. Jag vet att du kan klara det. <3

.

läs den här bloggen:
http://minneavtherese.blogg.se/

jävlar vad jag gråter. Jag är trött på att saker ska hända oskyldiga människor.
jag bröt ihop igår, tårar bara rann. vad händer nu ? jo jag bryter ihop igen.

Har ni hört om 15-åriga tjejen som blev mördad, pga ett svartsjukedrama? nej sjukt. Finns inga ord för vissa människor i världen.

sunshing makes me happy

sooool idag! gissa vem som var glad? jo jag och många många fler tror jag :) rolig dag idag på fotbollsskolan, som alla andra dagar på fotbollsskolan! men trött var man. Jag och Edina satte oss på min balkong och solade en stund, åt lite glass, sen somnade på våra stolar på balkongen, vaknade till och då åkte Edina hem. Jag duscha, sen drog till stan med Soffipropp och Ela. Mysigt, men jag var där en snabbis, skulle köpa en kjol och hem och äta så struntade i att fika med tjejerna. Tina och de kom också. Visst var jag lite ekonomisk där? skippa fikan och drar hem och äter.
Snart ska jag se en film tror jag, mysigt värre.

Kämpa hjärtat. Du måste klara dig. Det är såna här stunder man inser hur mycket någon betyder och man inser allvaret med att mista en vän. Man ska ta vara på varje dag man får tsm, för saker kan hända hela tiden.

Don't give up, you will make it. Snälla. <3

gotta keep my head held high

blir två inlägg idag, men jag ååh kan inte sluta lyssna på den här låte Miley Cyrus - the climb.
Jo jag vet, hanna montana, kanske bara små flickor lyssnar på, men texten är riktigt fin och låten gör mig lugn :)


Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high.





fotbollsskolan

skrikande och springande ungar har man varit med hela dagen, snacka om att man är helt slut i huvudet. Kroppen är också slut efter dagen, gäller att vara på topp hela veckan. Fotbollsskolan slutar på torsdag, ungefär 6 timmar varje dag. keep up the good work (Y)

tror jag ska sussa en liten stund, är så trött. Fotbollsträning sen, men hoppas er dag varit bra.
Pusshej.

S.M.T

Man ska inte ångra det man gjort, utan man ska ångra det man inte gjort.

.

mys kväll i sthlm igår med girlsen



Ni är mina bästa vänner och ni gör min dag, även om det blir småbråk ibland, så är ni guld värda.

jag älskar er.

skolavslutning på pershagen igår



Min syster gick ut 7an och många av mina vänner och även bästa vänner gick ut 9an. Förstår verkligen känslan, av att inte gå på samma skola eller ha samma klass och människor runt sig, men oroa er inte. Gymnasiet är också super, även om man kommer sakna allt. Jag vet hur ni känner, för jag stod på exakt samma ställe för ett år sen. man fick hålla in tårarna lite, för alla grät och allt var så fint.

Paulina och Maja som sjöng fix you och johan och Anton spelade gitarr till, det var grymt.

Lycka till i livet alla 9:or. <3

donde está el verano?

Heeeeeeej bebisar.
Sthlm idag med Linda lusen och shopping blev det. Köpte en tröja, jeansshorts, t-shirt, nagellack och armband. Jag var helnöjd när jag kom hem.

Var är sommaren? piss väder ju, vill till stranden och sola och bada. Blir ledsen när det regnar, jag behöver värme och sol för att må bra liksom :)

Imorn blir det städning och fotbollsmatch. Måste tagga till den, ska åka ända till katrineholm? palla. Men men, dagen har ändå varit mysig och jag och Linda hade roligt :) längtar lite till fredag! brudar. brudar. brudar.

ska sussa snart, pusspuss


Can I get a minute
And a couple of seconds
Of your time
I know you probably hear
This everyday
No I ain't trying to come up at you
With a slick line
No no just listen to what I gotta say

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

17 barre

idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag, hurra hurra hurra :)

orkar inte skriva mycket, ska snart äta glass med syrran mamma och hennes kille,

men dagen har varit great, tack för den! <3


sommarlov

jag har sommarrrllooovv nuu :D slutade igår. Underbart, men ändå kommer jag sakna skolan och 3orna. Nu kommer 93or... visst vissa är helt underbara, men vissa inte helt okej alltså :( menmen
igår vare avslutning, fick en tår i ögat :( sen volleyboll i beach hallen med klassen som var sjukt roligt ! efter det , hem fixa lite, sen åka moppe med Milica, som var roligt och ååh vad jag skratta, behövde det ! båda tror jag faktiskt <3 vi skulle till malnsjöbadet, men när vi kommer dit är våra vänner påväg hem, så jaha tillbaka till centrum, lämnar av Milica så hon åker hem och jag drar vidare till några andra polare :) åkte hem med moppe ungefär runt halv fyra på natten haha lite kallt kanske.

Idag vaknade jag halv ett ? haha av att telefonen ringer, någon försäljare eller något. Skulle varit med Linda, men får bli en annan dag. Åkte med mammsen och tittade på kamera som min present, men nej nej kameran jag började gilla fanns inte på lagret (Y) ska fortsätta kolla imorn. Har tittat på film hela dagen, för min mage är inte snäll mot mig :( den gör ont.

Imorn blir det nog gym, sen köpa shorts och tröja¨på stan, sen hem och åka med mamma och hitta kamera :):) får se vad som händer på kvällen, på lördag blir det iaf fotbollsmatch sen gnesta dagen med raringar :)


ha det bra. pusspusspuss

S.M.T

sweet dream, or a beautiful nightmare?

vattenkrig at school, men jag fick som tur var inte mycket på mig, puh :)
många var galna, men kul vare.
regn regn regn, blir bara ledsen av vädret. Snälla, ge oss sol igen, för imorn äre avslutning i skolan.
På eftermiddagen ska vi spela volleyboll i beachvolleyhallen ;) riktigt roligt ska det bli. Vill ha sommarlov, men ändå inte. Klart man vill vara ledig, men känns som jag inte har något speciellt framför mig i sommar just nu iaf, hoppas iaf på sommarjobb. Vet inte riktigt om jag ska ha fina kläder imorn efter skolan då det e avslutning en timme, eller vanliga ? tror det blir fin :) men hinner inte fixa mig speciellt ju :(
aja, snart teknik träning med fotbollslaget, sen efter det hoppas jag på att åka och lämna ett cv, desperat efter sommarjobb.
Men ha det bra, pusss

S.M.T

RSS 2.0